Om Besi

Genom att anlita en Auktoriserad Executive Search Konsult garanteras en gedigen och säkerställd erfarenhet av chefsrekrytering.

Varför ska du anlita Besi- Chefsrekrytering?

Tomas Blomster är en av tjugofem auktoriserade Executive Search Konsulter i Sverige. Genom att anlita en Auktoriserad Executive Search Konsult garanteras en gedigen och säkerställd erfarenhet av chefsrekrytering. Alla ESK-medlemmar har genomgått en särskild prövning med intervjuer och referenstagning samt genomgått en etikutbildning. En Auktoriserad Executive Search Konsult har därför kompetensen att driva en Executive Search-process som inkluderar alla krav som ställs på hög kvalitet, etik och kompetens genom hela processen.

Modern

Besi- Chefsrekrytering jobbar med de modernaste verktygen som komplement till hantverket. Detta ger snabbare processer och nöjdare kunder.

Engagerad

Bolagets absoluta ledord. Tomas Blomster har ansvarat för kundservice och kundnöjdhet i bolag som Nordnet samt IF Skadeförsäkring och förstår vikten av 100% kundnöjdhet. ”En nöjd kund återkommer alltid”. 

Hållbar

Besi prioriterar hållbarhet genom sociala initiativ som Unionens avtal för personalens välfärd, miljöinsatser med elbilar och koldioxidutjämning samt finansiella strategier såsom Hållbart Ansvarsfullt Investerande (SRI) för att maximera positiv global påverkan.

Auktoriserad Executive Search Konsult

Hos Besi ställer vi professionella interimskonsulter till förfogande på ledningsnivå med olika bakgrunder som alla bevisat att de på kort tid kan göra stor skillnad.

+100 rekryteringar

Genom mångårig erfarenhet från rekryteringsbranschen har hantverket förfinats och stor förståelse för klienterna och kunderna utvecklats.

Samarbeten

Med andra konsulter i sin nära omgivning, alla framstående i sina områden kan Besi- Chefsrekrytering erbjuda en bredd till sina kunder.

Brett nätverk

Som en av Sveriges ledande rekryteringskonsulter under de senaste åren har Tomas Blomster ett brett nätverk av chefer.

Moderna

Vi på Besi- Chefsrekrytering jobbar med de modernaste verktygen som komplement till hantverket. Detta ger snabbare processer och nöjdare kunder.

Omdömen från våra kunder & kandidater

Jämställdhet och rekryteringar 2023

Rekryteringsbranschen har en maktposition i arbetet med jämställdhet. Hos Besi- Chefsrekrytering jobbar vi 100% transparent samt har kunskap om jämställdhet, inkluderande ledarskap och normkritiskt tänkande. Hos Besi konstaterar vi att betydligt fler män i förhållande till kvinnor aktivt kan tänka sig att byta jobb och ge sig in i en rekryteringsprocess. Däremot så skiljer det mindre i processens slutgiltiga steg hur många män och kvinnor som får en anställning i våra processer.

 

Sökande kandidater

Presenterade kandidater

Anställda kandidater

Hållbar rekrytering och 100% nöjda kunder

Rekryteringsbranschen har en maktposition i arbetet med jämställdhet. Hos Besi- Chefsrekrytering jobbar vi 100% transparent samt har kunskap om jämställdhet, inkluderande ledarskap och normkritiskt tänkande. 

Intresserad av att veta mer om vår våra tjänster?

Kontakta Besi- Chefsrekrytering så hjälper vi er under hela rekryteringsprocessen!