Chefsrekrytering i Sverige

Genom att anlita en Auktoriserad Executive Search Konsult garanteras en gedigen och säkerställd erfarenhet av chefsrekrytering.

Kontakta oss

Varför ska du anlita Besi- Chefsrekrytering?

Tomas Blomster är en av trettio auktoriserade Executive Search Konsulter i Sverige. Genom att anlita en Auktoriserad Executive Search Konsult garanteras en gedigen och säkerställd erfarenhet av chefsrekrytering. Alla ESK-medlemmar har genomgått en särskild prövning med intervjuer och referenstagning samt genomgått en etikutbildning. En Auktoriserad Executive Search Konsult har därför kompetensen att driva en Executive Search-process som inkluderar alla krav som ställs på hög kvalitet, etik och kompetens genom hela processen.

Modern

Besi- Chefsrekrytering jobbar med de modernaste verktygen som komplement till hantverket. Detta ger snabbare processer och nöjdare kunder.

Engagerad

Bolagets absoluta ledord. Tomas Blomster har ansvarat för kundservice och kundnöjdhet i bolag som Nordnet samt IF Skadeförsäkring och förstår vikten av 100% kundnöjdhet. "En nöjd kund återkommer alltid". 

Hållbar

Företaget har valt att verka hållbart. Hos oss innebär det att:

  • Social - Kollektivavtalsanslutna via Unionen. Detta skyddar våra anställda genom bra försäkringar, pensioner och säkerställer goda arbetsvillkor samt skapar jämlikhet.
  • Miljö - Bolaget kör elbil, koldioxidkompenserar flygresor och maximerar digitala möten.
  • Ekonomisk - Att organisationens pengar investeras hållbart, så kallat SRI (sustainable responsible investment), kanske rentav det viktigaste vi som Besi kan göra för att maximera den positiva påverkan. 

Auktoriserad Executive Search Konsult

Hos Besi ställer vi professionella interimskonsulter till förfogande på ledningsnivå med olika

bakgrunder som alla bevisat att de på kort tid kan göra stor skillnad.

Nätverket

Som en av Sveriges ledande rekryteringskonsulter under de senaste åren har Tomas Blomster ett brett nätverk med särskild tyngdpunkt från svensk basindustri, gruvnäringen, byggbranschen, teknikbolag samt universitet. 

Samarbeten

Med andra konsulter i sin nära omgivning, alla framstående i sina områden kan Besi- Chefsrekrytering erbjuda en bredd till sina kunder.

Hundratals rekryteringar

Genom mångårig erfarenhet från rekryteringsbranschen har hantverket förfinats och stor förståelse för klienterna och kunderna utvecklats.

Moderna

Vi på Besi- Chefsrekrytering jobbar med de modernaste verktygen som komplement till hantverket. Detta ger snabbare processer och nöjdare kunder.

Omdömen från våra kunder & kandidater

"Tomas är mycket professionell och serviceminded i sin roll som Executive Search Konsult. Han är dessutom alltid flexibel mot oss som kund och jobbar effektivt för att tillmötesgå våra önskemål."

Åsa Rundgren
HR-chef, Smurfit Kappa

 

"Att rekrytera nyckelpersoner är alltid utmanade, att jobba tillsammans med Tomas ger den trygghet och den stöttning som behövs för framgångsrik rekrytering. Vi i rekryteringsgruppen är väldigt nöjda med det stöd och styrning samt råd som Tomas gav oss i processen."

Jörgen Hellsten
Styrelseordförande, Modul

 

"Med extrem fingertoppkänsla ledde Tomas oss genom hela rekryteringsprocessen, från analys till uppföljning. Detta gjorde oss helt trygga i vårt beslut, och drömrekryteringen var ett faktum!"

Stefan Öijerholm
Försäljnings- och marknadschef,
Byggma Group

"Under hela rekryteringsprocessen har det varit en tydlig kommunikation kring status och nästa steg, med professionell hantering av alla inblandade och vi är mycket nöjd med resultatet"

Monika Gutén
Investment Director Industry Products

 

"Jag tycker processen har varit strukturerad och haft en bra framförhållning där intervju och återkopplingstider bokades upp tidigt i processen.
Jag upplever att Besi fick fram ett stort och bra underlag på kandidater.
Återkopplingen och uppföljningen från Besi har varit bra."

Magnus Zorn
General Manager, Mining
Zeppelin Sverige

"There is a new sheriff in town"

Kandidat

Luleå

 

Intresserad av att veta mer?

Kontakta Besi- Chefsrekrytering så hjälper vi er under hela rekryteringsprocessen!

Kontakta oss